Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Parklar Haliliye Belediyesi ile değişiyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi tarafından park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında parkların çehresi değişiyor.

        Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla vatandaşların yaşam alanı olan parkların çehresini değiştirerek, halkın hizmetine sunuyor. Ekipler, parkları değişik uygulamalarla güzelleştirmek ve vatandaşların daha refah bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak da aralıksız çalışıyor. Çalışmalar kapsamında, Veysel Karani Mahallesi Selimiye Caddesindeki bir parka yeni yapılan süs havuzu hizmete sunuldu. Su oyunuyla desteklenen süs havuzu, vatandaşların da beğenisini topladı.

        Doğal yaşam düşünüldü, 25 parkta çalışma yapıldı

        Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, doğal yaşamdaki hayvanların soğuk ve sıcak havalarda yem ve su ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla da 25 parkta farklı bir uygulamaya gitti. İlçe genelindeki 25 parka suluk ve yemlik çalışması tamamlandı. Parklardaki görevliler tarafından da, yemlik ve suluklar günlük olarak kontrol edilerek, ihtiyaç doğrultusunda su ve yem takviyesi yapılıyor.

        (Şİ-SD-Y)

        22.02.2017 13:09:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler