Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAGİAD Ege Şampiyonunu ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), Taekwondo Ege Şampiyonu 12 yaşındaki Marziye Bozkurt'u dernek binasında ağırladı. Minik şampiyona çeşitli hediyeler veren dernek yöneticileri, her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

        12 yaşındaki Taekwondo sporcusu Marziye Bozkurt, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Budak, Başar Spor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Başar ve Başar Ayyıldız Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Akbey ile birlikte Manisa Genç İş Adamları Derneğini ziyaret etti.

        Çeşitli hediyeler verildi

        Türkiye'de ve Manisa'da önemli derecelere sahip olan 12 yaşındaki Ege Şampiyonu minik Marziye Bozkurt'a MAGİAD tarafından tablet, hediye paketi ve Manisa'da faaliyet gösteren özel bir spor salonunda ücretsiz olarak üyelik ve taekwondo kıyafeti hediye edildi.

        "Milli olacağım ve sizleri unutmayacağım"

        12 Yaşındaki Şampiyon Marziye Bozkurt ziyaret sırasında karşılaştığı çeşitli sürprizler sonrasında duygularını şu şekilde dile getirdi: "Bugün beni burada ağırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Sizler gibi değerli abilerimle birlikte olmak beni çok onure etti. Sizlerin biz sporucuları desteklemenizle bizler iyi yerlere geleceğiz. Milli olmayı hedefliyorum. Sizlerin sayesinde de bu yolda emin adımlarla ilerliyorum. Bugünü ve sizleri hiç bir zaman unutmayacağım önümüzdeki yıllarda milli olduğumda, dünyada başarılı dereceler aldığımda sizlerden güç aldığımı her yerde söyleyeceğim. İlk sizleri ziyaret edeceğim. Hocalarıma da ayrı ayrı teşekkür ederim."

        "Manisa'nın adının her yerde MAGİAD olacak"

        MAGİAD Başkanı Ömer Geriter minik sporcuya çıktığı yolda başarılar dileyerek, "Bizler Manisa'da siyaset varsa siyasetin ekonomi varsa ekonominin, spor varsa sporun tam kalbinde olacağız. Bunu bir çok kez de dile getirmiştik. Spor da sadece bir dalda değil, sporun her dalına da hizmet ederek katkı sağlayacağız. Bizler Manisalı sporcularımızın da arkasında olacağız. Marziye kardeşimizi yakinen takip ediyoruz. Şampiyonluklarını da görüyoruz ve gururlanıyoruz. Bugün kendisini derneğimizde ağırladık ve ağırlamaya, destek vermeye devam edeceğiz. Böyle başarılı kardeşlerimizi de desteklemeye devam edeceğiz. Biz MAGİAD yönetim kurulu adına minik sporcumuza yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tablet ve plaket takdim ettik. Gözde Ticaret sponsorluğunda gıda paketi, Sportbox sponsurluğunda, Sportbox Fitness Center'den ücretsiz üyelik, Türkiye Teakwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Budak tarafından da minik sampiyona taekwondo kıyafeti hediye edildi. Elimiz erdikçe, dilimiz döndükçe bu topraklar için yapılacak ne varsa bizler bir ve beraber yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

        (SC-Y)

        22.02.2017 13:49:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler