Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl sağlık değerlendirme toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Koordinasyonunda Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Çanakkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından Çanakkale İl Sağlık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Çanakkale Kamu Hastaneler Genel Sekreterliği tarafından oluşturulan 24 kişilik ekip ile Çanakkale bölgesindeki Kamu ve özel sağlık kuruluşları incelendi. İnceleme sonuçları değerlendirmek için Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Çanakkale Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çanakkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği adına Dr. İsmail Temiz, Bölge Saha Koordinatörü Dr. Bahattin İlter, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Mustafa Dönmez, Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Cengiz Becerir, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürü Dr. Haci Bayram Zengin ve sağlık çalışanları katıldı.

        (GD)

        22.02.2017 14:10:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler