Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çiçek, Boğaziçi Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Purma

        MUĞLA (İHA) - Muğla Valisi Amir Çiçek, bir dizi program için gittiği Milas ilçesinde Boğaziçi Mahallesi sakinleri ile buluştu.

        Vatandaş buluşmasında Vali Amir Çiçek'e Milas Kaymakamı Eren Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Muğla Defterdarı Veysel Sezgin, Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Milli Parklar Müdürü Mehmet Somer Kırker, İlçe Protokolü, Boğaziçi Muhtarı İbrahim Köksal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Vatandaşlarla buluşmaların bir toplantıdan ziyade bir buluşma olduğunu, Birlikte olma beraber olma, ortak akıl arama olduğunu söyleyen Vali Çiçek, "Muğlamızın her yeri bir doğa harikasıdır. Gelecek nesillerin bizlere ve sizlere emaneti olan bu muhteşem doğayı koruyacağız. Bunu yaparken vitrin gibi seyredelim demiyorum. Bu güzelliklerimizden faydalanalım. Ancak güzelliğini bozmadan hem koruyalım hem kullanalım hem de bu güzellikleri gelecek nesillere ulaştıralım" diye konuştu.

        Turizmde, tarımda, denizcilikte sürdürülebilir çalışmaları desteklediğini belirten Vali Çiçek "Elbette turizmimizi geliştireceğiz ancak sürdürülebilir turizm olarak geliştireceğiz. Turizm kadar halkımızın da ihtiyaçlarını gözeterek çevresel, sosyal ve kültürel değerlerin korunmasını ve bu sayede ekonomik olarak da sadece kısa vadeli değil kalıcı bir fayda sağlamayı amaçlayan bir turizm yaklaşımı şeklinde Ortak akıl ve kolektif hareket ile yapabiliriz" dedi.

        Milas Kaymakamı Eren Arslan yaptığı konuşmada sürdürülebilir kalkınma, sürdürülebilir turizm ve tarım projelerine verdiği destekten dolayı Projelere sahip çıktığından dolayı Vali Çiçek'e teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından buluşmaya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun taleplerini ilgiyle dinleyen Vali Çiçek, dile getirilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine talimat verdi.

        (ÇP-MB-Y)

        22.02.2017 14:13:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler