Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adilcevazlı çocuklar kayak ile tanıştı

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, Adilcevazlı öğrenciler ilk kez kayak sporu ile tanıştı.

        Adilcevaz Cumhuriyet Yatılı Ortaokulunda okuyan 20 öğrenci, Beden Eğitimi Öğretmeni Ferdi Türkan öncülüğünde Bitlis'te bulunan kayak eğitim merkezinde ilk kez kayak yapmanın heyecanını yaşadı. Beden Eğitimi Öğretmeni Ferdi Türkan, öğrencilerin ilk kez kayak sporu ile tanıştıklarını ifade ederek, "Proje kapsamında bugüne kadar kayak spor ile tanışmayan çocuklar, bu sayede ilk kez kayak yapma fırsatı bulmuş oldular. Özellikle köylerimizden gelen öğrencilerimiz malum köy şartlarından başka olanaklar görmediğinden böyle bir etkinlik, onların eğitim hayatına ve spora bakış açılarına önemli katkısı oldu. İlk kez kayak eğitimine katılan öğrencilerimizin çok mutlu olduğunu gözlemledim ve bu mutluluk bende ayrı bir kıvanç duygusu oluşturdu. Bu proje sayesinde öğrencilerimize verilen kayak eğitimi, onlara pozitif yönde etki sağladı. Çocuklarımıza bu olanakları sağlayan proje yöneticilerine ve diğer yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (MSA-Y)

        22.02.2017 14:14:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler