Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman OSB 6. bölgeye alındı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesine yapılacak yatırımların 6. bölge teşviklerinden faydalanmasıyla ilgili kararın Resmi Gazete'de yayımlandığını açıkladı.

        TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesine yapılacak yatırımların 6. bölge teşviklerinden faydalanacağı müjdesini verdi.

        Ahmet Aydın açıklamasında, "Yatırımcının bize ilettiği en önemli taleplerden birisi olan ve yıllardır dile getirilen bu talep uğraşlarımız sonucunda sonuca ulaştı. Yatırımcının önündeki tüm engelleri kaldırdık. Yatırımcılarımız bundan sonra Adıyaman Organize Sanayi Bölgesine yatırım yaptıklarında 6. bölge teşviklerinden yararlanacak. Yatırımcıların sigorta primi ve stopaj başta olmak üzere 6. bölgenin teşviklerinden faydalanacak. Tarım kenti olan Adıyaman'da sanayinin de hızla ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Adıyaman AK Parti iktidarı ile çağ atladı. Yaşam kalitemizi yükseltmek ve gelecek nesillere daha iyi bir gelecek bırakmak için elimizden gelen gayreti gösterdik, bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Teşvik konusunda söz verdik ve sözümüzde durduk" dedi.

        Resmi Gazete'nin 2017/9751 karar sayısında, "Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yer alan 4'üncü ve 5'inci bölge illerindeki organize sanayi bölgeleri ile Kilis ilinde yer alan organize sanayi bölgelerinde gerçekleştirilecek bölgesel, büyük ölçekli ve stratejik teşvik uygulamaları kapsamındaki yatırımlar, tabu olunan uygulama kapsamında 6'ıncı bölgede uygulanan desteklerden aynı oran, miktar ve sürü ve şartlarda yararların" ifadesi yer aldı.

        (AHM)

        22.02.2017 14:14:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler