Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırsalda yaşayan kadın girişimciler için kurs açıldı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Ziraat Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 'Tarımda Kayıtlı İstihdama Eğitimin Kattığı Sinerji' isimli Avrupa projesi çalışmalarına devam ediyor.

        Proje kapsamında kırsalda yaşayan yaklaşık 60 kadına kurs verilecek. Projede yer alan 'Yöresel Ürün Üretimi' başlığı kapsamında açılan kurslara kadınlar büyük ilgi gösterdi.

        Kırsalda Yaşayan kadın girişimcilere yönelik KOSGEB destekli girişimcilik kursuna 30'ar kişilik olmak üzere 2 grup halinde yapılacak. Kurs sonrası kendi iş yerlerini açmak isteyenlere yönelik KOSGEB desteklerinden nasıl yararlanacakları konusunda bilgiler verilecek. Bu kurslardan sonra alınacak sertifikalarla birlikte kredi ve hibe için KOSGEB'e iş planlarını hazırlayarak başvuru yapabilecekler.

        Kursu ziyaret eden Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, proje ekibine ve kursiyerlere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

        (YE-SK)

        22.02.2017 15:36:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler