Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEÜ Uluslararası İlişkiler Ofisinden yeni Erasmus Plus anlaşmaları

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yürütülmekte olan Erasmus Plus Programı kapsamında Old Polish University ile yeni bir anlaşma imzalanırken mevcut iki anlaşmanın kapsamı genişletildi.

        Polonya'nın Kielce şehrinde bulunan Old Polish University ile imzalanan anlaşma kapsamında İktisat ve Turizm Programlarında görev yapmakta olan üniversite personeli 2021 yılına kadar yurt dışında bulunma imkanı elde edebilecek. Romanya'da bulunan University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine ile mevcut olan anlaşmaya Peyzaj Mimarlığı bölümü, Avusturya'da bulunan Alpen Adria Universitat Klagenfurt ile mevcut olan anlaşmaya ise Biyosistem Mühendisliği bölümü eklenerek anlaşmaların kapsamı genişletildi.

        (COŞ-SK)

        22.02.2017 15:36:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler