Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde 'Disiplin Soruşturmaları Teknikleri' semineri

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde 'Disiplin Soruşturmaları Teknikleri ile Ön İnceleme' konulu semineri düzenlendi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen seminere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Müdür Yardımcısı Harun Akpınar ve kuruluş yöneticileri katıldı.

        Seminerde Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Yusuf Yiğit, soruşturma teknikleri ve inceleme soruşturma konularına değindi.

        Seminerde disiplin cezasının amacının kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu görevlileri ve hizmetlilerinin, görevlerini yetki ve sorumlulukları dahilinde yerine getirmelerini sağlamak, bu görevlilerin çalışma düzeni için sağlanan koşulları ve çalışma düzeninin bozucu eylemlerde bulunanları önlemek olduğu belirtildi.

        Disiplin cezasının, hizmet ve memur statüsü hükümlerine aykırı hareket edenleri zorlayıcı idari yaptırımlar olmakla birlikte, diğer kamu görevlilerine örnek oluşturma, ibret alma ve caydırıcı nitelikli amaca yönelik olduğu vurgulandı.

        Seminerde katılımcılara ön inceleme raporunda dikkat edilmesi gerekilen konular hakkında da bilgi verildi.

        İlbaş ise burada yaptığı konuşmada, kurumdaki hizmet içi eğitimleri önemsediklerini belirterek, seminerin yöneticiler açısından önemli olduğunu ifade etti.

        Konuşmaların ardından İlbaş, Yiğit'e teşekkür belgesi verdi.

        (ERZ-AT-Y)

        22.02.2017 16:33:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler