Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yavuz kanaat önderleriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, kanaat önderleriyle toplantı düzenledi.

        Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Vali Seddar Yavuz'un yanı sıra AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ile kanat önderleri katıldı. Toplantıda gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, göreve geldiği günden bu yana kanaat önderleriyle belirli periyotlarla istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi. Toplantıda ilin sorunlarını, taleplerini, çözüm önerilerini beraber görüştüklerini ve ili daha iyi noktaya taşımak için gayret ettiklerini ifade eden Vali Yavuz, "Bu maksatla bir danışma ve istişare toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıda başta bölgemizin yaşamış olduğu terör olayları, bunun yanında kalkınma, eğitim, sağlık gibi devletimizin yapması gereken kamu hizmetleri ve genel anlamda da huzurun konuşulduğu, tartışıldığı ve daha önemlisi de gönül birlikteliğinin sağlandığı bir istişare toplantısı" dedi.

        Kanaat önderlerinin bölgede etkisinin fazla olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz, "Burada konuştuğumuz konuları, çözüm önerilerini, bulundukları ortamda daha iyi anlatacak ve hep anlattılar zaten. Böylesine önemli bir amaca matuf olmak üzere bir araya geldik. İnanıyorum ki, bu istişareler, bu toplantılar bölgemize hayırlı olacaktır. Zaten bu sayede şu ana kadar Muş ili bölgemizin en huzurlu illerinden bir tanesidir. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimizin bölgeye önemli yatırımları gelmekte" diye konuştu.

        Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

        (NA-MSA-Y)

        22.02.2017 16:42:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler