Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silvan'da 'Okulumda Spor Yapıyorum' projesi

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Silvan ilçesine gelen Kocaeli Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Silvan Belediye Başkanı Adem Çelik "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilere spor malzemeleri dağıttı.

        İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesine danışman olarak görevlendirilen ve belediyecilik deneyimlerini bölgeye kazandırmak amacıyla Silvan'a gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve KHK kapsamında Silvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, "Okulumda Spor Yapıyorum" projesi kapsamında Kazım Karabekir İlkokulunda eğitim gören öğrencilere spor malzemeleri dağıttı. Malzemelerin dağıtımının ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Silvan Belediye Başkan Vekili Adem Çelik masa tenisi oynadı.

        (YB-MP-Y)

        22.02.2017 16:47:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler