Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan seminer faaliyeti

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın İl Jandarma Komutanlığı tarafından öğrencilere ve öğrenci velilerine yönelik seminerler düzenlendi.

        Bartın İl Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşlara son dönemde insan hayatının neredeyse tamamında yer alan internetin bilinçli kullanılmamasından kaynaklanan zararları ve internet ortamında çocukların nasıl istismar edildiği konusunda bilgilendirme semineri yapıldı. Seminerde ayrıca ailelerde konu ile ilgili olarak durumsal farkındalık oluşturması amacı ile "Güvenli İnternet Kullanımı" konulu broşür dağıtımı gerçekleştirildi. Yine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte jandarmanın sorumluluk alanında yer alan ortaöğretim seviyesindeki okullarda öğrenim gören öğrencilere de, çocukların internet ortamında cinsel istismarı, siber zorbalık ve çocuklara şantaj gibi konularda çocukların bilinçlendirilmesi maksadıyla eğitim faaliyeti düzenlendi.

        (AY-AY)

        22.02.2017 16:53:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler