Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'nın 13 ilçesi krosta kıyasıya yarıştı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'da atletizm geliştirme projesi kapsamında 13 İlçenin sporcularının kıyasıya yarıştığı kros müsabakası, sona erdi.

        GAP Arena tesisleri yanında yer alan kros parkurunda yapılan müsabakaya 13 İlçeden 300 sporcu katıldı. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, atletizmin Şanlıurfa'da değer kazanmaya başladığını belirterek, atletizm il temsilcisi Murat Tokucu'yu tebrik etti.

        Kentte atletizmin tanınmaya başladığını ve ilgi gördüğünü aktaran Müdür Keşküş, "Sporcularımız tarafından atletizm artık seviliyor ve tanınıyor bu da bizi mutlu ediyor. İnşallah antrenör arkadaşlarımız sporcularımızı yarışmalara çok iyi hazırlar atletizmde de derece sahibi oluruz" dedi.

        Dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Spor Şube Müdürü Murat Önen, Haliliye İlçe Müdür Vekili Cemal Dodanlı ve Atletizm İl Temsilcisi Murat Tokucu takdim etti.

        Finale çıkma başarısı gösteren 24 atlet, Şanlıurfa'yı 18 Mart 2017'de Malatya'da yapılacak olan kros müsabakalarında temsil edecek.

        (BB-OSM)

        22.02.2017 17:21:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler