Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hürriyet Mahallesi'nin yağmur suyu sorunu çözüldü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Hürriyet Mahallesi'nde yoğun yağışlarda yaşanan taşkınların önüne mahallede kurduğu yağmur suyu hattıyla geçti.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, mevsimsel koşullar nedeniyle yaşanan altyapı sorunlarına çalışmalarıyla çare oluyor. Soma ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'ndeki su taşkınları için de yeni bir çalışma gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri, Gürel Sokak'ta 550 metrelik yağmursuyu hattı döşeyerek, yoğun yağışlarda sokak üzerinde biriken yağmursularının oluşturduğu mağduriyeti ortadan kaldırdı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince Hürriyet Mahallesi'nde yapılan çalışma, taşkın derdinden kurtulan mahalle sakinlerinin de yüzünü güldürdü. Bu güne kadar yağışlı havalarda büyük sıkıntı çektiklerini ifade eden Süleyman Koçan, "Yardımcı olan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. Mağduriyetimizi gidermiş oldular. Daha önce yağmur suları hep yollara taşıyordu. Çok mağdur oluyorduk. Yapılan hizmetler için teşekkür ederiz" dedi.

        (AY-Y)

        22.02.2017 17:27:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler