Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Gaziantep Kadınlar Kulübünde mutfak duvarları renklenecek

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Forum Gaziantep Kadınlar Kulübünün bu hafta sonu düzenleyeceği etkinlik, mutfakların havasını değiştirecek.

        25 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek Mutfak Duvarı Süsü Atölyesiyle kadınlar, çeşitli malzemelerle birbirinden güzel duvar süsleri tasarlayacak.

        Forum Gaziantep Kadınlar Kulübünün bu haftaki etkinlik rehberinde Mutfak Duvarı Süsü Yapım Atölyesi var. 25 Şubat Cumartesi günü 15.00 - 18.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlik, kadınlara eğlenceli ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunacak.

        Ahşap, kanaviçe kumaşı, malzeme boyaları ve kalıplar kullanılarak birbirinden güzel duvar süslerinin yapılacağı etkinlik, tüm katılımcılara ücretsiz. Atölye sayesinde kadınlar hem yeni bir el becerisi geliştirip mutfaklarını güzelleştirecek hem de sosyalleşme imkanı bulacak.

        Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, her cumartesi kadınlara özel atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek. Bu eğlenceli ve eğitici atölye çalışmasına tüm kadınlar davetli olacak.

        (LO-AOA-Y)

        22.02.2017 18:06:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler