Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Sultanları Salihli'ye puan vermedi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 23. hafta mücadelesinde karşılaştığı Salihli Belediyespor takımını 3-1 yendi.

        Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu 23.hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor ile karşılaştı. Tarık Almış Spor Tesislerinde oynanan mücadeleyi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyespor Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri izledi. Karşılaşmaya Manisa Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. Defans ve hücumu iyi yapan Büyükşehir, rakibinin hatalarını iyi değerlendirdi ve ilk seti 25-14 kazandı. İkinci set karşılıklı sayı mücadelesi ile geçti. Basit hatalar yapan Büyükşehir Belediyespor rakibi karşısında bu sette kazanamadı ve İkinci set Salihli Belediyespor'un 22-25 üstünlüğü ile bitti. Üçüncü sete moralli başlayan sultanlarımız oyundan düşmedi, saha içi organizasyonlarını da hata yapmadan geçerek, rakibinin gardını iyice düşürdü. Büyükşehir Belediyespor üçüncü seti de 25-14 kazandı. Dördüncü sete moralli başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sette rakibine karşı rahat bir sonuç aldı ve maçı 3-1 kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor ligdeki puanını 55 yaptı. Maçın sonunda her iki takım kadrosu da birlikte fotoğraf çektirdi.

        (AY-Y)

        23.02.2017 09:32:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler