Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Voleybol Yıldız Erkek Takımından büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Yalova'da gerçekleştirilen "Okullar arası Voleybol Yıldız Erkekler" müsabakalarında Tekirdağ Voleybol Yıldız Erkek Takımı, 3'te 3 yaparak bir üst tura yükselmeyi başardı.

        Yalova'da gerçekleştirilen "Okullar arası Voleybol Yıldız Erkekler" müsabakalarında Tekirdağ'ı temsil eden alt yapı sporcular, grubundaki rakipleri olan Bilecik, Bartın ve Kocaeli Voleybol Yıldız Erkek Takımlarını mağlup etti. Tekirdağ Voleybol Yıldız Erkek Takımı Bilecik'i 3-0, Bartın'ı 3-0, Kocaeli'yi de 3-1 açık ara farklarla yenip, grup birincisi olarak bir üst tura yükselmeyi başardı.

        Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Voleybol Yıldız Erkek Takımını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

        (HLD-MEF-Y)

        23.02.2017 09:43:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler