Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul müdürleri taşımalı servis şoförlerini bilgilendirdi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, okul müdürleri taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servisi hizmeti yapan servis şoförlerini uyulması gereken kurallar ile öğrenci ve velilerle ilişkileri konularında bilgilendirdi.

        Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleşen taşımalı servis şoförlerini bilgilendirme toplantısına Şehitler Ortaokulu Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Yaman, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ahmet Aydoğdu ve taşımalı eğitim servis şoförleri katıldı.

        Öğrencilerin güvenli bir şekilde evlerinden okullarına ve okullarından evlerine dönmelerinin öneminin vurgulandığı toplantıda Okul Müdürleri tarafından taşımalı araç şoförlerine, taşıma sırasında uyulması gereken kurallar ile öğrenci ve velilerle ilişkilerde anlayış ve hoşgörülü olmanın önemi anlatıldı. Ayrıca şoförlerden eğitim-öğretim döneminin kazasız bir şekilde bir bitmesi için gerekli dikkat ve özenin gösterilmesi istendi.(MA-EFE)

        23.02.2017 10:55:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler