Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın parkları sergileniyor

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - ANFA Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Foto Safari Ankara' adlı fotoğraf sergisi, ilk kez Panora AVM'de fotoğraf severler ile buluşacak.

        Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ANFA Genel Müdürlüğünün fotoğraf sanatına gönül verenler ile birlikte düzenlediği 'Foto Safari Ankara' sergisi, ilk kez Ankaralı fotoğraf severler ile buluşuyor. ANFA Genel Müdürlüğü, Foto Safari Ankara etkinliği katılımcılarını kentin çeşitli rekreasyon alanlarında ve belirlenen milli parklarda misafir etmişti. Bu çerçevede etkinlik katılımcısı fotoğraf sanatçılarının birbirinden değerli çalışmaları ile hayat bulan etkinlik, bu hafta sonu sergiye dönüşüyor. Oluşturulan jüri ile tespit edilen 45 birbirinden değerli eser bu hafta sonu Panora AVM'de meraklısıyla buluşuyor. Fotoğraf sergisi AVM'de 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

        (ZEY-CC-Y)

        23.02.2017 11:05:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler