Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Saraçoğlu: Sanatçılar, şehrin kültürünü yaşatan bireylerdir

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kent Konseyi Kültür Sanat Merkezi'nde, Sanatla Yaşam ve Terapi Derneğinin yönetim kurulu üyeleri ile istişarede bulundu.

        Sanatla Yaşam ve Terapi Derneği yönetimi ve üyelerine bu ziyaretlerin sık sık gerçekleştirilmesi gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, "Sanatçı ve sanatseverler olarak şehrimizin kültürünü yaşatan bireylersiniz. Bu yüzden sizlerin varlığı bizlerin kültürünün devam etmesi demektir. Yaptığınız, bıraktığınız her eser bizlerin gurur kaynağıdır. Sizlere sanatımızı ve kültürümüzü yaşattığınız için teşekkür ediyor, işlerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Ziyaret esnasında Ali Rıza Doğru adlı vatandaşımız Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na çeşme figürü hediye etti.

        Sanatla Yaşam ve Terapi Derneği Başkanı Sebahat Sarıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saraçoğlu'na teşekkür etti. (EFE)

        23.02.2017 11:12:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler