Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Prof. Dr. Ayhan Aydın İstanbul'da kolej öğretmenleriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın, İstanbul'da kolej öğretmenleriyle buluştu.

        Öğretim üyeliğinin yanında yazarlığı ile de tanınan Prof. Dr. Ayhan Aydın, İstanbul'da düzenlenen konferansa katıldı. Kolej öğretmenleri ile konferansta buluşan Aydın, "Sahne sanatı olarak öğretmenlik" başlığı altında konuşma yaptı. Konferansta "Mutluluk" isimli son kitabı büyük ilgi gören Aydın, "Mutluluğun resmi yapılmazmış, biz de kitabını yazık" dedi.

        Öğretmenler için kitabını imzalayan ve sohbet eden yazar, gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu aktardı. Aydın, bu tür toplantıların karşılıklı iletişimi ve paylaşımı arttırdığından da söz ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

        (MSY-MET-Y)

        23.02.2017 12:05:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler