Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da "Siz olmadan gelecek olmaz" projesi sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde başlatılan "Siz Olmadan Gelecek Olmaz" projesi kapsamında veli ev ziyaretleri devam ediyor.

        Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Siz Olmadan Gelecek Olmaz" projesi ve EKİP42 projeleri kapsamında veli ev ziyareti ve okuma programı çerçevesinde Düden Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Nezaket Doğan'ın ailesi evlerinde ziyaret edildi. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, Şube Müdürü Funda Durmuş, Düden Anadolu Lisesi Müdürü İlayet Başak, Müdür Başyardımcısı Hüseyin Koç, Okul Rehber Öğretmeni Tuğba Sertkaya ve proje birimi katıldı.

        Öğrenciler hakkında bilgi alışverişi ve rehberlik konusu sohbetinin ardından 30 dakikalık okuma programı ile veli ev ziyaretin sona erdiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, hatıra fotoğrafı çektirerek proje kapsamında veli ev ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

        (ÖK-AH-)

        23.02.2017 12:52:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler