Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ana sınıfı öğrencilerinden şehit ailesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ferit Savaş

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Payas ilçesinde Asım Gündüz Orta Okulu ana sınıfı öğrencileri, şehit Yetkin Erşan'ın kabrini ve ailesini ziyaret etti.

        Payas Asım Gündüz Orta Okulu Müdürü Murat Bozkurt, ana sınıfı Öğretmeni Leyla Artıkaslan ve bir grup öğrenci Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan'ı 1 ölüm yıl dönümünde mezarını ziyaret etti. Öğrenciler ellerinde getirdikleri bir demet buketi, şehit mezarına bıraktı. Öğrenciler ardından şehidin ailesini ziyaret etti.

        Şehit annesi duygulanıp gözyaşlarına hakim olamadı. Evinde oğlu için düzenlediği odayı gezdiren şehit annesi, ardından da öğretmen ve öğrencilere ikramlarda bulundu.

        Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan (25), Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanmış

        geçen yıl şubat ayında tedavi gördüğü GATA'da şehit olmuştu.

        (FRT-Y)

        23.02.2017 12:59:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler