Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl'de üç tesis toplu açılışa hazır

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Şubat Cuma günü Manisa'da toplu açılış törenlerinde yapacağı üç tesisin Sarıgöl'de açılışa hazır olduğunu söyledi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa düzenlenecek toplu açılış töreniyle birlikte Sarıgöl'de üç yatırım hizmete girecek. Açılacak hizmetlerle ilgili konuşan AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, "5 milyon 750 bin TL'ye mal olan Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası ve 200 öğrencilik pansiyon, 123 milyon TL tutarındaki her biri 600 tonluk yangın havuzları ve 1 milyon TL tutarındaki bin 600 metrekarelik bin tonluk Ertürk Soğuk Hava Deposu açılışa hazır. Üç tesisimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılışında hizmete girecek. Sarıgöllüler Manisa'ya sekiz otobüsle gideceğiz. Şehit aileleri, engelliler için ayrı araçlar tahsis edilmiştir. En iyi şekilde Cumhurbaşkanımızı Manisa'da ağırlayacağız. Tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi.

        (VS-AY-Y)

        23.02.2017 13:00:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler