Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Polat, bu hafta oynayacağı Karaköprü maçı öncesi Yeşilyurt Belediyespor'a başarı diledi

        - Hacı Uğur Polat: "Kalan son 6 haftada Malatya'ya yakışır bir mücadeleyle başarılı olacağına olan inancım tam"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u bu hafta oynayacağı zorlu Karaköprü Belediyespor müsabakası öncesi ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

        Kulüp binasında gerçekleşen ziyarete, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan yarımcısı Mehmet Güner ve Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu katıldı. Ziyarette takımın durumuyla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, grubunda lider durumda bulunan mavi beyazlı takımın yönetim, teknik heyet ve futbolcularını tebrik etti.

        "Bu hafta çok zor bir maçınız var"

        Başkan Polat, tek tek sohbet ettiği futbolculara bu hafta oynayacakları Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor müsabakasında başarılar dileyerek, "Malatya'nın futbolda güzel bir sezon geçirdiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Tabi henüz kesinleşmiş bir durum yok. Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğu bizi mutlu edecektir. Sizde Yeşilyurt Belediyespor olarak önemli bir görevi üstlenmiş durumdasınız. Bunun için hem saha içi mücadeleniz, hem başarınız, hem de centilmenliğinizle ön plana çıkacağını düşünüyorum. Biz sporun her branşına verdiğimiz desteğin meyvelerini aldıkça daha da mutlu oluyoruz. Futbol takımımızın kalan son 6 haftada Malatya'ya yakışır bir mücadeleyle başarılı olacağına olan inancım tam. Bu hafta çok zor bir maçınız var. Bu maçta dualarımız sizlerle olacak. İnşallah güzel bir sonuçla dönersiniz" dedi.

        (MT-SD-Y)

        23.02.2017 13:07:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler