Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meliha ve Doğan Akad İlkokulunda Z-Kütüphane modeli

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesinde eğitim veren Meliha ve Doğan Akad İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önerilen Z-Kütüphane (Zenginleştirilmiş kütüphane) modelini örnek alarak kütüphane açtı.

        Meliha ve Doğan Akat İlkokulunda faaliyete geçirilen kütüphane; Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, okulun bağışçısı Doğan Akad, Okul Müdürü Serdar Meydaneri, çevre okulların müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.

        Kütüphaneyi, Z-Kütüphane modelini örnek alarak hazırladıklarını belirten Okul Müdürü Serdar Meydaneri, "Z - Kütüphaneye benzer bir kütüphane yapmaya çalıştık. Öğretmen, veli ve esnaf işbirliği ile açılan kütüphanemizde öğrencilerimiz, öğretmenler ve veliler için bölümler oluşturuldu" dedi.

        (MD-Y)

        23.02.2017 13:09:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler