Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Yardımcısından MHP'li Başkana ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Sivil Dayanışma Platformu temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarette Başkan Ergün, Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve beraberindeki heyete Manisa Büyükşehir Belediyesinin projeleriyle ilgili bilgiler verdi.

        Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Sivil Dayanışma Platformu temsilcileri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Başkan Ergün'e gerçekleştirdiği çalışmalarda başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi yapılanma süreci, Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen projeler ile önümüzdeki süreç için planlanan projeleri anlattı.

        (SC-Y)

        23.02.2017 14:22:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler