Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor'da hedef şampiyonluk

        DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, kalan tüm maçlarını kazanmak istiyor.

        Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 12 puan toplayan Diyarbekirspor, kalan 11 haftada iki hedefi birden kovalayacak. Lider Afjet Afyonspor'un 10 puan gerisinde yer alan yeşil kırmızılı ekip, şampiyonluk şansını sonuna kadar kovalamakta kararlı. Diyarbekirspor 2.Lig'e doğrudan çıkma umudunu korurken, Play-Off potasında da rahat değil. Yeşil kırmızılı ile 6. sıradaki Bayrampaşa'nın arasında 4 puan fark var. Diyarbekirspor, kalan 11 haftada bir yandan maçlarını kazanıp Afyon'un kaybetmesini beklerken, Play-Off'a kalmak için de puanlara ihtiyacı var.

        Bu sezon alt sıralarda yer alan takımlardan Orduspor, Sultanbeyli Belediyespor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalan, 12 Bingölspor ve Maltepespor'a da yenilerek şampiyonluk yarışında bu şekilde 12 puan kaybeden Diyarbekirspor, Pazar günü yine kümede kalma hedefi olan bir takıma konuk olacak. Rakip Bergama Belediyespor ateş hattı içinde yer alıyor. Teknik Direktör Ahmet Duman, maçın zor geçmeye aday olduğunu ifade ederek futbolculardan iyi motive olmalarını ve yüksek mücadele gücü göstermelerini istedi.

        (İHA-MP-Y)

        23.02.2017 15:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler