Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler Avrupa'ya staja gitti

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ortaya konulan ve AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye hak kazanan Ambalaj Tasarımı Avrupa Stajı projesi kapsamında 10 öğrenci ve 1 öğretmen, Macaristan'ın Budapeşte şehrine gitti.

        Grafik ve fotoğraf alanıyla ilgili öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri ve yurt dışındaki gelişmeleri yakından görebilme imkanı sunulması amacıyla 3 grup şeklinde gerçekleştirilecek olan projede Macaristan grubunun ardından 5 Mart-18 Mart 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti grubu ve 20 Mart-02 Nisan 2017 tarihleri arasında da Avusturya grubu gönderilecek. Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Grafik Fotoğraf Alanı Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Gülten Güngör "Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı Erasmus+ 2016 Teklif Çağrısı döneminde kabul edilen Ambalaj Tasarımı Avrupa Stajı isimli projemiz AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Değerlendirme Komitesi tarafından desteklenmeye değer bulundu. Projenin akışlarından birincisi 19 Şubat-4 Mart tarihleri arasında 10 öğrenci 1 öğretmen ile Macaristan'ın Budapeşte şehrine gerçekleştiriliyor" dedi.

        (AY-AY)

        23.02.2017 15:49:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler