Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir;

        - "En iyi şekilde görevimizi ifa etmeye çalışacağız"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir, AK Parti ailesinin bir üyesi olduğunu, nerede hangi görev verilmişse en üst düzeyde görevini yapmaya çalışacağını söyledi.

        Karademir yaptığı açıklamada, "Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanma sürecindeki güven ve destekleri için öncelikle Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı olmak üzere, İl Başkanı M.Dündar Ünlü'ye, Milletvekilleri Harun Karacan ile Emine Nur Günay'a ve İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca'ya şükranlarımı sunarım" dedi.

        "Bizler AK Parti ailesinin birer üyesi olarak nerede hangi görev verilmiş ise en üst düzeyde görevimizi ifa etmeye çalışırız" diyen Karademir şunları söyledi:

        "Aynı şuurla bizden önce göreve gelmiş tüm başkanlarımıza bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetler için şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Bundan sonra da, son yıllarda Eskişehir'de yükselen AK Parti'deki uyum ve çalışkanlığa katkı sağlamak için çaba göstereceğiz. İlçemiz, şehrimiz ve milletimiz için toplumumuzu sırtlanmış kadınlarımızla omuz omuza gayret göstermeye devam edeceğiz"

        (İHA-MET-Y)

        23.02.2017 15:50:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler