Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalıkavak pazarında şeker ve tansiyon ölçümü yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Bodrum Belediyesi ekipleri, çalışmalar kapsamında Yalıkavak'ta vatandaşların şeker ve tansiyon ölçümlerini yaptı.

        Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki pazar yerinde gerçekleşen uygulamaya vatandaşlar ilgi gösterdi. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, şeker ve tansiyonunu ölçtürmek isteyen vatandaşlarla ilgilenerek sağlık kontrolü ve sağlık taraması yaptı. Uygulamadan duydukları memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ve Bodrum Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

        Yetkililer, sağlık taraması ve sağlık kontrolü çalışmalarının belirli program dahilinde önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde devam edeceğini belirtti.

        (MB-Y)

        23.02.2017 15:51:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler