Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları Van'a geliyor

        VAN (İHA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin başkanlığındaki bakanlık bürokratları yarın Van'a geliyor.

        Sosyal Güvenlik Kurumu Van İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya'dan kamuoyuna duyurduğu "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında bürokratların yarın Van'da çeşitli ziyaretlerde bulunacakları belirtildi. Açıklamada, "Van'da işçiler, işverenler, ticaret ve sanayi odaları ile esnaf ve sanatkarlar odaları ile bir araya gelinecektir. Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlar da ziyaret kapsamında yer alacaktır. Ziyaret kapsamında gerek çalışanların, gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenecek, görüş ve önerileri alınacaktır. Özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacaktır. Ziyaretler kapsamında ev ziyaretleri de gerçekleştirilecektir" denildi.

        (MSA-Y)

        23.02.2017 15:58:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler