Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre'den yaşlı kadına yardım eli

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, Emlakdere Mahallesinde çıkan yangında eşyaları kullanılmaz hale gelen 67 yaşındaki Ayşe Uslu'ya yardım elini uzatarak, eşya yardımında bulundu. Evi eşyaya kavuşan Ayşe Uslu, kötü gününde yanında olan Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti.

        Yunusemre Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emlakdere Mahallesinde yaşayan ve çıkan yangın sonucunda eşyaları kullanılmaz hale gelen 67 yaşındaki Ayşe Uslu'ya yardım elini uzattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri hayırseverlerin de katkılarıyla alınan eşyaları Ayşe Nine'ye teslim etti.

        Yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetini dile getiren 67 yaşındaki Ayşe Uslu, "Evin içerisinde tektim. Elektrik kablosundan çıkan yangın sonucu eşyalarımız yandı. Yeğenime komşularımızın haber vermesi sonucu, itfaiye geldi ve yangını söndürdü. Allah belediyemizden ve Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'den razı olsun." dedi.

        Emlakdere Mahalle Muhtarı Kadir Kocabıyık da kısa sürede yaşlı kadının mağduriyetini gideren Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ederek şunları söyledi:

        "Yangın sonucu evin çatısını aile kendi imkanları ile yaptı. Daha sonra ailenin mağduriyetini Yunusemre Belediyemize bildirdim. Eşyalarımızı belediyemiz sayesinde yeniledik. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ederiz."

        (SC-Y)

        23.02.2017 16:04:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler