Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alper ve Kızılkaya öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper ve Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya öğrencilerle söyleşide buluştu.

        Biraralık Ortaokulu öğrencileri Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper ve Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya'ya merak ettikleri soruları sordu. Eğitim ve güvenlik konularında öğrencilerin merak ettikleri soruların cevapları verildi.

        Söyleşide Emniyet Müdürü Metin Alper ve Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya'ya öğrencilik yıllarından anıları paylaştı. Biraralık Ortaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler verilirken, öğrenciler çiçek takdim etti.

        Alper ve Kızılkaya, öğrencilerle top oynayarak, şarkılar söylendi. Okul Müdürü Abdurrahman Yakut tarafından müdürlere teşekkür etti.

        (AHM)

        23.02.2017 16:10:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler