Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul servislerine yeni park alanı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe trafiğinin rahatlatılması, öğrenci servislerinin park edebilmeleri için yapımına başlanan servis park alanı önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Menderes Atilla, servis park alanının tamamlanmasının ardından ilçe trafiğinin de rahatlayacağını söyledi.

        Okul servislerinin ilçe merkezinde gelişigüzel park etmeleri dolayısıyla trafikte sıkıntıların yaşandığını belirten Başkan Atilla, bu sıkıntının önüne geçmek için 2 bin metre kare alan üzerine okul servisi park alanı yaptıklarını belirtti. Otoparkın çok yakında hizmete başlayacağını dile getiren Başkanı Atilla, "Okul servis araçları ilçe merkezinde büyük bir sıkıntıya sebep oluyordu. Servis araçları şehir merkezinde rast gele park ediyorlardı. İlçe sakinlerimiz mağdur oluyordu. Ayrıca trafik polisleri bu araçlar gelişigüzel park ettikleri için bu araçlara ceza kesiyorlardı. Servis şoförleri de park edecek uygun bir alanın olmadığını söylüyorlardı. Biz de ilçe merkezinde tapulu bir alanımız olmadığı için biz de okullar bölgesinde belediyemize ait olan 2 bin metrekarelik bir alanı süratli bir şekilde otopark çalışmasına başladık. Şu anda alt zemini yapılıyor. İnşallah bir kaç güne kadar faaliyete geçecek" diye konuştu.

        Servis şoförlerinin artık araçların gönül rahatlığıyla park edecek bir alanlarının olacağını aktaran Başkan Atilla, "Okul servisini kullanan kardeşlerimiz öğrencileri getirdikten sonra araçlarını bu alana park edecekler. Okullar dağıldığında tekrar bu alandan araçlarını çıkaracak ve öğrencilerini alıp gidecekler. Ne şehir içerisinde bir karmaşa yaşanmış olacak ne servis aracı sahibi kardeşlerimiz trafik cezası alacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

        (UK-OE-Y)

        23.02.2017 16:55:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler