Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayvan hırsızları yakalandı

        Yusuf İdiz

        VAN (İHA) - Van'ın Gevaş ilçesinde küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 2 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Ocak ayından bu yana farklı mahallelerde küçükbaş hayvan hırsızlığı olayının gerçekleşmesinin ardından güvenlik güçleri harekete geçti. Dün gece saat 02.30 sıralarında daha önce koyun hırsızlığına karışan 06 BM 2306 plakalı bir aracın Elmalı Mahallesi'nden çarşı merkezi istikametine doğru geldiği ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Amirliği'ne bağlı ekipler, aracı takibe aldı. Güvenlik güçlerini fark eden şahıslar araç ile Sakarya Caddesi'nde seyir halinde iken önce sokak aydınlatma direğine çarptı ve ardında da hızını alamayarak bir kasap dükkanına girdi. Araçta bulunan ve kaçmaya çalışan B.Y. ve D.E. adlı şahıslar polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Araçta yapılan aramada 2 koyun ve 3 keçi bulunduğu öğrenildi.

        Savcılık işlemlerinin ardından B.Y ve D.E sevk edildikleri Gevaş Sulh Ceza Hakimi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Yapılan başarılı operasyon ile hırsızların yakalanması hayvan sahiplerine de derin bir nefes aldırdı.

        (Yİ-ÖZ-Y)

        23.02.2017 22:21:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler