Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varto'da karla mücadele çalışması

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Belediyesi, çarşı merkezi ve ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Hava sıcaklığının eksi 20 dereceye kadar düştüğü ilçede; çarşı merkezi, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Varto Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin'in talimatları doğrultusunda ekipler geceli gündüzlü yürüttüğü çalışmalarla tonlarca kar yığını kamyonlara yükleyerek şehir dışına çıkarttı. Bazı köy yollarının halen ulaşıma kapalı olduğu ilçede, esnaf ve sürücüler çarşı merkezinde biriken karların temizlenmesine çok sevindiklerini belirttiler. Ekiplerin yürüttüğü kar temizleme çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten esnaflar, kayyumun gayretli çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

        Varto Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ise, karla mücadelede Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin'e anlık bilgi verdiklerini söyleyerek, tüm ekiplere yoğun çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

        (MSA-Y)

        24.02.2017 10:57:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler