Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalı Kadın ve Çocuk Akademisi projesine hibe

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü İnovasyon Merkezi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ortaklığıyla hazırlanan "Çalı Kadın-Çocuk Akademisi" projesi, Avustralya Büyükelçiliği Doğrudan Yardım Programı'ndan hibe almaya hak kazandı.

        Avustralya tarafından finanse edilen Doğrudan Yardım Programı kapsamında Nilüfer Belediyesi'nin "Çalı Kadın-Çocuk Akademisi" projesi başvurusu, Avustralya Büyükelçiliği tarafından hibeye değer bulundu. Projeyle kadınların, sosyal, hukuki, eğitim, sağlık hakları ve yurttaş hakları konularında çeşitli eğitimlerle bilinçlendirilmesi ve çeşitli beceriler kazanmaları hedefleniyor. Böylece toplumsal gelişmeye de katkıda bulunulacak.

        Proje kapsamında çocuklar için de faaliyetler yapılması planlanıyor. Kadın hakları eğitimi, kadın sağlığı eğitimi, kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi, toplumsal cinsiyet eğitimi, aileleri çocuk istismarı konusunda bilgilendirme eğitimi, çocuk hakları ve çocuk istismarı konusunda eğitimler verilecek. Ayrıca girişimcilik seminerleri, meslek edindirme kursları, çocuklara yönelik ek ders atölyeleri, geri dönüşüm, hayvan hakları eğitimleri ile sportif faaliyetler, müze gezileri, hobi kursları ve drama gibi faaliyetler düzenlenecek.

        (MŞ)

        24.02.2017 11:32:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler