Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Mersin, Limanın Ritmini Arıyor" 7. Beste Yarışmasına başvurular sürüyor

        MERSİN (İHA) - Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında bu yıl 7'incisi düzenlenen ve "Mersin Limanın Ritmini Arıyor" sloganıyla Mersin Limanı'na ithaf edilen beste yarışmasına başvurular sürüyor.

        Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, festival kapsamında Mersin'in doğal zenginliklerinin öne çıkarılmasını amaçlayan beste yarışmasında, bu yıl da jüri dinleyicilerden oluşacak. Finale kalan tüm eserlerin bir konser gecesinde seslendirildiği ve dinleyicilerin beğeni oylamasıyla kazananın belirlendiği yarışmanın 7'ncisinde Mersin Limanı'nın işlendiği eserler mücadele edecek.

        "Mersin, Limanın Ritmini Arıyor" sloganıyla gerçekleştirecek ve en fazla 6 kişilik perküsyon grubu (vurmalı çalgılar) için düzenlenen yarışmada başvurular, 20 Mart 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar sürecek. Yarışma sonucu, mayıs ayı içerisinde yapılacak festival kapsamında düzenlenecek konser gecesinde belirlenecek. Yarışmada, toplamda 10 bin TL para ödülü dağıtılacak.

        (KYM-Y)

        24.02.2017 11:34:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler