Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nitelikli Genç Otomotivciler Projesinin kapanışı gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası ile Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortak yürütülen "Nitelikli genç otomotivciler" adlı AB projesinin kapanış programı düzenlendi.

        Özel bir salonda düzenlenen proje kapanış programına Mimar Sinan Mesleği ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kuruş, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Proje Koordinatörü Gazi Murat Güler, öğrenciler, aileler ve proje görevlileri katıldı. Düzenlenen programda Proje Koordinatörü Gazi Murat Güler, yapmış olduğu konuşmada proje hakkında bilgiler vererek projede emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Güler, "Bu proje kapsamında çeşitli meslek dallarında eğitimler, seminerler, toplantılar ve eğitim gezileri yapıldı. Yapılan etkinlikler kapsamında kursiyerlerimize mesleki ve sosyal açıdan birikimler sağlandı. Ve birikimlerin artık iş ortamına yansıtılması gerektiğinden dolayı meslek kursları alan kursiyerlerimizi aldıkları mesleki eğitim dalına göre iş yerlerinde staj yaptırıldı. Bu stajları başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalar verildi. Yapılan konuşmaların ardından proje kapsamında kursiyerlere sertifikaları verildi.

        (CK-SD-Y)

        24.02.2017 11:50:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler