Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Keleş, Azmimilli Camisinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Azmimilli Mahallesi camisinin peyzaj çalışmalarını inceledi. Çevre düzenlemesi için yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Keleş çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş Azmimilli Camisinde yapılan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını inceledi. İbadethanelerin bakımı ve düzenlemesinin önemine dikkat çeken Başkan Keleş "Camilerimizin temizliği düzeni aslında bizim aynamızdır. Düzce Belediyesi olarak bu konuya büyük önem veriyoruz. Burada da görüyorum ki çok güzel çalışmalar yapılıyor. Çevre ve peyzaj çalışmaları da en kısa sürede tamamlanacak. Belirlenen program çerçevesinde diğer camilerde de çalışmalar devam edecek" dedi.

        (TT-AY)

        24.02.2017 11:53:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler