Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikspor, zorlu Vezirhanspor maçının hazırlıklarını tamamladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecikspor yarın oynayacağı zorlu Vezirhanspor maçının hazırlıkları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 19'uncu hafta müsabakasında yarın saat 15.00'da Bilecik Edebali Stadı'nda Vezirhanspor'u ağırlayacak olan lider Bilecikspor, zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bilecik Sentetik Saha'da antrenmana düz koşu ile başlayıp dar alanda paslaşma ve ardından şut çalışmasıyla devam eden antrenman son olarak çift kale maçla son buldu. Geçtiğimiz hafta oynanan Yeşilyurt maçıyla ilk puan kaybını yaşayan Bileciksporlu oyuncuların bu hafta oynayacağı Vezirhanspor maçı öncesi hırsları ve istekli olması gözlerden kaçmadı.

        "Final niteliğinde 8 maçımız daha var"

        Bilecikspor antrenörü Hasan Kol, antrenman temposundan ve yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirterek; "Bu hafta oynayacağımız Vezirhanspor maçı ile geçen haftaki puan kaybını unutmak istiyoruz ve kalan maçlarımıza daha özverili bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Artık en ufak bir hataya yer yok önümüzde final niteliğinde 8 maçımız daha var bunlara en iyi şekilde hazırlanıp sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        24.02.2017 12:32:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler