Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençler sabah namazında buluştu

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" sloganıyla başlatılan sabah namazı programı gerçekleştirildi.

        Tokat Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programda gençler Hatuniye Meydan Camisi'nde buluştu. Programa Kredi ve Yurtlar Kurumu Tokat İl Müdürlüğü Üniversite gençlik kulüpleri ve STK'lar destek verdi. Gençlerin yoğun katılım sağladığı program sabah namazın ardından kahvaltı ile sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, gençleri hem ahlaki anlamında hem de ülkenin birliği ve beraberliği açısından bu tür faaliyetlerle bir araya getirmenin önemli olduğunu ifade ederek, "Yıl boyunca bu programlarımız devam edecek. Tokat gençliğine; gençlik merkezlerimizin öncülüğünde milli ve manevi değerlerle yetişmesine katkı sunmaya devam edecek. Tokat Gençlik Merkezlerimizin Sayın Bakanımızın himayelerinde gençlerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sosyal,kültürel,sportif ve sanatsal alanlarda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.Her türlü etkinliğin gönüllülük esasına dayalı ve ücretsiz olarak tüm gençlerimiz faydalanmaktadır" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        24.02.2017 12:39:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler