Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Erciyesspor'da yönetim sorunu sona eriyor

        (Fotoğraflı)

        Erhan Kan

        KAYSERİ (İHA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor'da yarın Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Uzun zamandır yönetim krizi yaşayanMavi-Siyahlı takıma bu oturum öncesinde işadamı Saffet Külahçı aday oldu.

        Uzun süredir yönetim bulunamadığı için kayyum tarafından yönetilen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor'da sahipsizlik yarın son buluyor. Mavi-Siyahlı takım yarın Olağanüstü Genel Kurul ikinci oturumunu yapacak. Bu oturum öncesinde iş adamı Saffet Külahçı başkanlık için adaylığını açıkladı. Böylece uzun süredir sahipsizlik yaşayan Kayseri Erciyesspor'da bir yönetim işbaşı yapmış olacak. Düzenlediği toplantı ile başkan adaylığını açıklayan Saffet Külahçı, ''Kayseri Erciyesspor gibi 84 yıllık kulübün kapanmasına gönlümüz razı olmadı. Bugüne kadar bu riski kimse almak istemedi, ama biz taşın altına elimizi koyduk ve böylelikle Kayseri Erciyes Spor Kulübü yönetimine talip olduk. Bu yüzden başta bakanımız Mehmet Özhaseki'ye Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e Melikgazi Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a desteklerinden dolayı teşükker ediyorum. Bu sezon durum ortada. Biz bu takımı 3. Lig'de şampiyon yapmak için geliyoruz önümüzdeki yılda şampiyon etmek için transfer yapacağız Allah'ın izniyle şampiyon olacağız" diye konuştu.

        Hürriyet-Yeniköy'de bulunan kulüp tesislerinde yarın saat 11.00'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'a katılım yüksek olması beklenirken, oturumun salon yerine idman sahasında yapılacağı açıklandı.

        (SK)

        24.02.2017 12:40:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler