Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim-Sen mensupları Başkan Kurt'u ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, demokratik kitle örgütleri, sendika ve vakıf yöneticileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

        Başkan Kurt son olarak KESK'e bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Eskişehir Şubesi Yürütme Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarete, Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Serkan Demir ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

        Yürütme kurulunun görev süresinin bittiğini belirten Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Serkan Demir, Başkan Kurt'a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

        Demir ve yürütme kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt ise, sendikaların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti. Meslek örgütleri ile sendikaların kamu çalışanları ve işçilerin haklarını korumaları için gerekli olduğunu kaydeden Başkan Kurt, kamu çalışanlarına ve işçilere sendikaya üye olma çağrısı yaptı.

        (KÇ)

        24.02.2017 12:47:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler