Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazeteci Haluk Aktan hayatını kaybetti

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun basının önemli isimlerinden olan ve İleri Gazetesi eski sahibi Haluk Aktan, tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti.

        Babası Talat Aktan'ın kurduğu İleri Gazetesini 1974-2016 yılları arasında çalıştıran Haluk Aktan, 10 ay önce sağlık sorunları nedeniyle baba yadigarı gazeteyi devretmişti. Son bir aydır Ankara'da tedavi gören Aktan, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aktan'ın cenazesinin Cumartesi günü Giresun Merkez Çınarlar camiinde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazı ardından aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.

        Haluk Aktan kimdir?

        Evli ve iki çocuk babası olan Haluk Aktan, babasının kurduğu İleri Gazetesi haricinde TRT Giresun temsilciliği, Giresun Gazeteciler Derneği Kurucu üyeliği ve Giresun Turizm Tanıtma Derneği Kurucu üyesi, Giresunspor yöneticiliği, Adalet Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanlığı ile Doğru Yol Partisi Giresun İl Başkanlığı görevini yaptı.

        (RY-OK-Y)

        24.02.2017 12:58:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler