Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydo Atilla Kültür Evi çalışmalarında sona yaklaşıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Her Mahalleye Bir Kültür Evi" projesi kapsamında yapımı devam eden Seydo Atilla Kültür Evinin çalışmalarını yerinde inceledi.

        Çalışmalar hakkında Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Altun'dan bilgi alan Başkan Atilla, 2 ay içerisinde kültür evinin tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. Kültür evlerinin ilçenin sosyal yaşantısına katkı sunduğunu belirten Başkan Atilla, "Vatandaşlarımız taziyelerini özel gün ve gecelerini kültür evlerinde yapıyorlar. Budan dolayı her mahalleye bir kültür evi yapmayı kendimiz hedef olarak belirledik. İnşallah kültür evi olmayan mahallemiz kalmayacak" diye konuştu. Mahalle sakinlerinden Ramazan Özçimen de yaptığı hizmetlerden dolayı başkan Atilla'ya teşekkür etti. Ceylanpınar'ın Menderes Atilla gibi çalışkan bir belediye başkanı olduğu için şanslı olduğunu ifade eden Özçimen, "Belediyemizin bütün çalışmalarından memnunuz. Allah kendilerinden razı olsun" dedi.

        (UK-SD-Y)

        24.02.2017 15:06:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler