Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batmanlı fotoğraf sanatçıları hünerlerini Şanlıurfa'da sergiliyor

        (Fotoğraflı)

        Bekir Basmacı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'da Batman Gençlik ve Kültür Evi Fotoğraf Kulübü'nün fotoğraf sergisi belediye sergi salonunda açıldı.

        Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü üyeleri, 2016 yılı içeresinde çekmiş olduğu fotoğrafları yıl içerisinde Türkiye'nin birçok ilinde fotoğraf severlerle buluşturuyor. Bu kapsamda Şanlıurfa'ya gelen dernek üyeleri çekmiş olduğu fotoğrafları Haliliye ilçesinde bulunan belediye sergi salonunda 3 gün fotoğraf severlerle buluşturacak.

        Serginin açılışı Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil tarafından yapıldı. Kursiyerlerin tanıtımını yaptığı fotoğrafları gezen Tipioğlu ile Karahocagil her bir fotoğrafın birbirinden farklı anlamlarının olduğunu belirtti. Dernek üyeleri ile çok sayıda vatandaşın da katıldığı sergide çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Sergi ile ilgili açıklama yapan dernek üyesi Hasan Çapan, "37 kursiyer arkadaşımızın 2016 yılı içeresinde çektikleri fotoğrafları her yıl düzenli olarak sergiliyoruz. Kursumuza gelen arkadaşlarımızın çektikleri fotoğraflar, çeşitli illerde veya gittikleri ülkelerde gezi esnasında, belli bir eğitim aldıktan sonra çektikleri fotoğraflar var, sergimizde. Hem onları biraz daha motive etmek için hem de biraz daha fotoğrafçılığa bağlı kalmaları ve teşvik etmek için bu tür sergiler düzenliyoruz. Her fotoğrafta farklı bir kar ve farklı bir anlam var. Bütün vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

        (BB-SD-Y)

        24.02.2017 17:08:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler