Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük'te çocuklar sporla büyüyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan "Sporla Büyüyoruz" projesi ile anaokullarında spor eğitimi verilmeye başladı.

        "Sporla Büyüyoruz" projesi kapsamında Bozüyük Belediyesi'nin kendi alanlarında deneyimli antrenörleri tarafından Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, Bozüyük Anaokulu ve Cumhuriyet Anaokulu'nda eğitim gören minik öğrencilere spor eğitimi veriliyor. Yaz ve kış dönemi yapılan spor okullarının yanı sıra ilçede faaliyet gösteren anaokullarında da spor eğitimi vermeye başlayan Bozüyük Belediyesi, bu proje ile minik öğrencilerin sporla iç içe büyümelerini ve küçük yaşta sağlıklı bir hayata alışmalarını amaçlıyor. Minik öğrenciler için oldukça eğlenceli geçen dersler koordinasyon ve eğitsel oyunlar eşliğinde işleniyor. Deneyimli antrenörler gerçekleştirdikleri derslerde ayrıca minikleri performanslarına göre değerlendirerek yetenekli oldukları branşlarda eğitim almaları için yönlendiriyor.

        (FSİ-Y)

        24.02.2017 17:09:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler