Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vezirhan Beldesinde referandum bilgilendirme toplantısı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Vezirhan Beldesinde belediye ve AK Parti Vezirhan Teşkilatı işbirliğinde referandum bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Gerçekleştirilen toplantıya, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, AK Parti Bilecik il yönetimi ve vatandaşlar katıldı. 16 Nisan günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumu için belde halkının bilgilendirildiği toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, "Yapılacak olan sistem değişikliği Türkiye'nin önünü açacak. Referandum sürecinin karşılıklı hoşgörü içerisinde geçmesini diliyorum. Milletimizin iradesine her zaman güveniyoruz. Sandıktan çıkacak cevap ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

        Toplantıda yapılan sistem değişikliğinin madde madde görüşülmesinin ardından soru-cevap şeklinde bilgilendirme yapıldı.

        (CKT-CY)

        25.02.2017 12:23:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler